👨👩‍🦰 Speciaal voor onze gewaardeerde dorpsgenoten 👴👵

Heeft u ooit het gevoel gehad dat uw smartphone, tablet, of ipad een beetje onbegrijpelijk zijn? Maak u geen zorgen, wij gaan u helpen! Bij Digitale Vrienden begrijpen we dat moderne technologie soms overweldigend kan zijn, vooral als u niet bent opgegroeid met deze apparaten of niet regelmatig gebruikt.

Wij proberen hier u te begeleiden door de wereld van digitale apparatuur, stap voor stap. Of het nu gaat om het instellen van uw nieuwe telefoon, het leren van videochatten met uw dierbaren, het veilig surfen op internet, of zelfs het ontdekken van leuke apps om uw interesses te verkennen, wij doen het allemaal met u en uw apparatuur.

In dit najaar gaat de Dorpsraad dit project opstarten mits er voldoende (3 tot 4) vrijwilligers met benodigde kennis zich hiervoor aanmelden. Hou deze website, de Informatie Hurwenen whatsapp groep en de Facebooksite Dorpsraadhurwenen in de gaten voor verdere informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *